1
εξειδικευμένο συνεργείο
εξυπηρέτησης πελατών
επισκευή & service
Οδική Βοήθεια
Συνεργείο & Επισκευές


Συνεργείο & Επισκευές


Το συνεργείο μας στεγάζεται σε άνετους, σύγχρονους, λειτουργικούς και εύκολα προσβάσιμους χώρους. Είμαστε γρήγορα και εύκολα προσβάσιμοι από όλες τις περιοχές της Σέρρες με αυτοκίνητο ή συγκοινωνία.

Είμαστε εξοπλισμένοι με τη καλύτερη τεχνική κτιριακή υποδομή.
Διαθέτουμε στεγασμένους χώρους για όλα τα τμήματα του συνεργείου.

Σε όλους μας τους πελάτες, για όλο το χρονικό διάστημα επισκευής, η εταιρία μας, παρέχει  ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Τεχνολογικός Εξοπλισμός
Στη Mercedes & Smart - Σέρρες (εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων) διαθέτουμε εξειδικευμένα τεχνολογικά συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Διαθέτουμε γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα, ξεχωριστά για ολες τις μάρκες αυτοκινήτων.

 

20.11.10
Το Νέο εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες. 2ο ΧΛΜ. Ν.Π.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

15.01.11
Στις ειδικές επετειακές εκδόσεις του Smart Fortwo είμαστε συνηθισμένοι… Αυτήν τη φορά η Smart παρουσιάζει μια ειδική έκδοση που ακούει στην κωδική ονομασία Edition Highstyle. Αυτή βασίζεται στην έκδοση Passion, έχουν επιλεχθεί όμως υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας.

18.02.11
Ο νέος εξομοιωτής που χρησιμοποιεί η Mercedes για την εξέλιξη των οχημάτων της είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Η εταιρεία λέει ότι η εν λόγω δημιουργία είναι η πιο σύγχρονη στον αυτοκινητιστικό κόσμο, ενώ μερικές από τις τεχνικές προδιαγραφές της είναι:
η δυνατότητα κίνησης του κλωβού κατά 12 μέτρα εγκάρσια (εξομοιώνοντας έτσι την αλλαγή σε δύο λωρίδες), η ανάπτυξη της μέγιστης ταχύτητας των 36 χ.α.ω., η δυνατότητα απεικόνισης ρεαλιστικών συνθηκών κατά 360 μοίρες (κτίρια, φανάρια, κίνηση άλλων οχημάτων, πεζοί κ.λ.π.), και ο υπολογισμός κάθε κίνησης του οδηγού κατά 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

 

Τεχνογνωσία & Εμπειρία

Η πολυετής μας εξειδίκευση σε Mercedes και Smart μας έχει τοποθετήσει στη κορυφή τεχνογνωσίας και εμπειρίας στο χώρο.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελούμενο από έμπειρους τεχνικούς αυτοκινήτων υψηλής εξειδίκευσης, μπορεί να δώσει υπεύθυνα άμεσα και ολοκληρωμένα, λύση σε κάθε πρόβλημα.

Η διαρκής επιμόρφωση, το ήθος και η σοβαρότητα αποτελούν εγγυήσεις για την ποιότητα της κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε.
 

Αρχική Σελίδα | Συνεργείο αυτοκινήτων | Επισκευή Service | Mercedes & Smart Σέρρες | Επικοινωνία | Sitemap
copyright © 2011 mercedes-serres.com - designed by john papazis