1
εξειδικευμένο συνεργείο
εξυπηρέτησης πελατών
επισκευή & service
Οδική Βοήθεια
Συνεργείο & Επισκευές


Service

Η βασική φιλοσοφία του συνεργείου μας επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργήσει μια σειρά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη.

Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών έχει στελεχωθεί με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ώστε να παρέχει άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τόσο προς τους πιθανούς, όσο και στους υπάρχοντες πελάτες

Στρατηγική πολιτική της Mercedes & Smart παραμένει πάντοτε η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών της με απόλυτο σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την ικανοποίησή τους; 

20.11.10
Το Νέο εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες. 2ο ΧΛΜ. Ν.Π.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

15.01.11
Στις ειδικές επετειακές εκδόσεις του Smart Fortwo είμαστε συνηθισμένοι… Αυτήν τη φορά η Smart παρουσιάζει μια ειδική έκδοση που ακούει στην κωδική ονομασία Edition Highstyle. Αυτή βασίζεται στην έκδοση Passion, έχουν επιλεχθεί όμως υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας.

18.02.11
Ο νέος εξομοιωτής που χρησιμοποιεί η Mercedes για την εξέλιξη των οχημάτων της είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Η εταιρεία λέει ότι η εν λόγω δημιουργία είναι η πιο σύγχρονη στον αυτοκινητιστικό κόσμο, ενώ μερικές από τις τεχνικές προδιαγραφές της είναι:
η δυνατότητα κίνησης του κλωβού κατά 12 μέτρα εγκάρσια (εξομοιώνοντας έτσι την αλλαγή σε δύο λωρίδες), η ανάπτυξη της μέγιστης ταχύτητας των 36 χ.α.ω., η δυνατότητα απεικόνισης ρεαλιστικών συνθηκών κατά 360 μοίρες (κτίρια, φανάρια, κίνηση άλλων οχημάτων, πεζοί κ.λ.π.), και ο υπολογισμός κάθε κίνησης του οδηγού κατά 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

 

Προσφορά

Το Service Bonus-10 προσφέρει 10% έκπτωση στο service (Εργασία και Ανταλλακτικά) οποιουδήποτε μοντέλου αυτοκινήτου που διαθέτεται, το μόνο που χρειάζεται για να ισχύσει η προσφορά μας είναι να μας το αναφέρετε.

 

Αρχική Σελίδα | Συνεργείο αυτοκινήτων | Επισκευή Service | Mercedes & Smart Σέρρες | Επικοινωνία | Sitemap
copyright © 2011 mercedes-serres.com - designed by john papazis