1
εξειδικευμένο συνεργείο
εξυπηρέτησης πελατών
επισκευή & service
Οδική Βοήθεια
Συνεργείο & Επισκευές


Service

Στη Mercedes & Smart Σέρρες (εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων) φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας σαν να ήταν δικό μας. Η ασφάλεια και αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας αποτελεί για όλους εμάς τον πρωτεύοντα ρόλο.

Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία εμπειρία,
καθώς το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας επιλέγεται με προσοχή και επιμορφώνεται συνεχώς.

Η πολυετή εμπειρία μας και η άριστη γνώση μας για το αυτοκίνητο, μας έχουν καταστήσει σε μια υπεύθυνη και αξιόπιστη εταιρία, όσον αφορά το επίπεδο εργασιών.
Σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας  τεχνολογία, παρέχουμε για εσάς εργασίες υψηλού επιπέδου δίνοντας άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και κάνοντας προτάσεις για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας με σκοπό την ασφάλειά σας σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εργασίες όπως: service, βελτιώσεις, αναρτήσεις, ελαστικά, ευθυγραμμίσεις, κλιματισμός (A/C), ηλεκτρονικές διαγνώσεις βλαβών, διαγνωστικός εξοπλισμός, ηλεκτρολογικές εργασίες, έλεγχος διεκπεραίωση, ανταλλακτικά καινούρια και μεταχειρισμένα, εργασίες φανοποιείου και βαφείου με σύγχρονο φούρνο και άλλα πολλά.


 

20.11.10
Το Νέο εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες. 2ο ΧΛΜ. Ν.Π.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

15.01.11
Στις ειδικές επετειακές εκδόσεις του Smart Fortwo είμαστε συνηθισμένοι… Αυτήν τη φορά η Smart παρουσιάζει μια ειδική έκδοση που ακούει στην κωδική ονομασία Edition Highstyle. Αυτή βασίζεται στην έκδοση Passion, έχουν επιλεχθεί όμως υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας.

18.02.11
Ο νέος εξομοιωτής που χρησιμοποιεί η Mercedes για την εξέλιξη των οχημάτων της είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Η εταιρεία λέει ότι η εν λόγω δημιουργία είναι η πιο σύγχρονη στον αυτοκινητιστικό κόσμο, ενώ μερικές από τις τεχνικές προδιαγραφές της είναι:
η δυνατότητα κίνησης του κλωβού κατά 12 μέτρα εγκάρσια (εξομοιώνοντας έτσι την αλλαγή σε δύο λωρίδες), η ανάπτυξη της μέγιστης ταχύτητας των 36 χ.α.ω., η δυνατότητα απεικόνισης ρεαλιστικών συνθηκών κατά 360 μοίρες (κτίρια, φανάρια, κίνηση άλλων οχημάτων, πεζοί κ.λ.π.), και ο υπολογισμός κάθε κίνησης του οδηγού κατά 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

 

Στεγαζόμαστε σε άνετους, σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους και είμαστε γρήγορα και εύκολα προσβάσιμοι από όλες τις περιοχές των Σερρών.

Σκοπός μας είναι η δική σας άψογη εξυπηρέτηση και η παροχή υψηλού επιπέδου εργασιών μέσα από την υψηλή τεχνογνωσία & εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας σε συνδυασμό με τις πλέον ασυναγώνιστες τιμές.

Τελικός σκοπός μας:
Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες!

 

Αρχική Σελίδα | Συνεργείο αυτοκινήτων | Επισκευή Service | Mercedes & Smart Σέρρες | Επικοινωνία | Sitemap
copyright © 2011 mercedes-serres.com - designed by john papazis