1
εξειδικευμένο συνεργείο
εξυπηρέτησης πελατών
επισκευή & service
Οδική Βοήθεια
Συνεργείο & Επισκευές

Συνεργείο

Το συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων: Mercedes - Smart και αυτοκίνητα όλων των άλλων εταιρειών. Στη Mercedes-Smart γνωρίζουμε και μοιραζόμαστε την ασφάλεια, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που πρέπει να νιώθετε εσείς και η οικογένειά σας όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας.

Στη Mercedes & Smart οι εργασίες που παρέχουμε πληρούν τα υψηλότερα standards και το κόστος των εργασιών μας ίσως να μην είναι το χαμηλότερο της αγοράς, είναι όμως σίγουρα το πιο οικονομικό σε συνάρτηση με την ποιότητα και service των υπηρεσιών μας.

Τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.

Διατηρούμαστε σε συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση μας, έτσι ώστε το αυτοκίνητο σας να έχει την κατάλληλη φροντίδα.

 

20.11.10
Το Νέο εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες. 2ο ΧΛΜ. Ν.Π.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

15.01.11
Στις ειδικές επετειακές εκδόσεις του Smart Fortwo είμαστε συνηθισμένοι… Αυτήν τη φορά η Smart παρουσιάζει μια ειδική έκδοση που ακούει στην κωδική ονομασία Edition Highstyle. Αυτή βασίζεται στην έκδοση Passion, έχουν επιλεχθεί όμως υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας.

18.02.11
Ο νέος εξομοιωτής που χρησιμοποιεί η Mercedes για την εξέλιξη των οχημάτων της είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Η εταιρεία λέει ότι η εν λόγω δημιουργία είναι η πιο σύγχρονη στον αυτοκινητιστικό κόσμο, ενώ μερικές από τις τεχνικές προδιαγραφές της είναι:
η δυνατότητα κίνησης του κλωβού κατά 12 μέτρα εγκάρσια (εξομοιώνοντας έτσι την αλλαγή σε δύο λωρίδες), η ανάπτυξη της μέγιστης ταχύτητας των 36 χ.α.ω., η δυνατότητα απεικόνισης ρεαλιστικών συνθηκών κατά 360 μοίρες (κτίρια, φανάρια, κίνηση άλλων οχημάτων, πεζοί κ.λ.π.), και ο υπολογισμός κάθε κίνησης του οδηγού κατά 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

 

Διαθέτουμε γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα, ξεχωριστά για όλες τις εταιρείες αυτοκινήτων. Μέσα από όλα αυτά, επιτυγχάνουμε τη μία και μοναδική μας φιλοδοξία:
Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες!

Μία επίσκεψη σας στις Mercedes & Smart στις Σέρρες μας είναι αρκετή, όχι μόνο για να μας γνωρίσετε από κοντά, αλλά και για να πειστείτε για την αρτιότητα και ποιότητα των εργασιών μας.

 

Αρχική Σελίδα | Συνεργείο αυτοκινήτων | Επισκευή Service | Mercedes & Smart Σέρρες | Επικοινωνία | Sitemap
copyright © 2011 mercedes-serres.com - designed by john papazis