1
εξειδικευμένο συνεργείο
εξυπηρέτησης πελατών
επισκευή & service
Οδική Βοήθεια
Συνεργείο & Επισκευές


Οδική Βοήθεια στις Σέρρες

Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας όπου και όταν αυτό φανεί απαραίτητο ώστε να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.

Η παροχή της κάλυψης αφορά την μεταφορά του οχήματος, επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης, στο συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες.

Η επι τόπου επισκευή - βοήθεια ώστε το όχημα να μπορεί να λειτουργήσει.

 

20.11.10
Το Νέο εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες. 2ο ΧΛΜ. Ν.Π.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

15.01.11
Στις ειδικές επετειακές εκδόσεις του Smart Fortwo είμαστε συνηθισμένοι… Αυτήν τη φορά η Smart παρουσιάζει μια ειδική έκδοση που ακούει στην κωδική ονομασία Edition Highstyle. Αυτή βασίζεται στην έκδοση Passion, έχουν επιλεχθεί όμως υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας.

18.02.11
Ο νέος εξομοιωτής που χρησιμοποιεί η Mercedes για την εξέλιξη των οχημάτων της είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Η εταιρεία λέει ότι η εν λόγω δημιουργία είναι η πιο σύγχρονη στον αυτοκινητιστικό κόσμο, ενώ μερικές από τις τεχνικές προδιαγραφές της είναι:
η δυνατότητα κίνησης του κλωβού κατά 12 μέτρα εγκάρσια (εξομοιώνοντας έτσι την αλλαγή σε δύο λωρίδες), η ανάπτυξη της μέγιστης ταχύτητας των 36 χ.α.ω., η δυνατότητα απεικόνισης ρεαλιστικών συνθηκών κατά 360 μοίρες (κτίρια, φανάρια, κίνηση άλλων οχημάτων, πεζοί κ.λ.π.), και ο υπολογισμός κάθε κίνησης του οδηγού κατά 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

 

Προσφορά

Το Service Bonus-10 προσφέρει 10% έκπτωση στο service (Εργασία και Ανταλλακτικά) οποιουδήποτε μοντέλου αυτοκινήτου που διαθέτεται, το μόνο που χρειάζεται για να ισχύσει η προσφορά μας είναι να μας το αναφέρετε.

 

Αρχική Σελίδα | Συνεργείο αυτοκινήτων | Επισκευή Service | Mercedes & Smart Σέρρες | Επικοινωνία | Sitemap
copyright © 2011 mercedes-serres.com - designed by john papazis