1
εξειδικευμένο συνεργείο
εξυπηρέτησης πελατών
επισκευή & service
Οδική Βοήθεια
Συνεργείο & Επισκευές


Επισκευή & Service

Service
Προγραμματισμένα και έκτακτα "χωρίς ραντεβού" με άμεση εξυπηρέτηση, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, ηλεκτρονική διάγνωση και επισκευή.


Μηχανικά
Επισκευές μηχανών, σασμάν, εμπρόσθια και οπίσθια συστήματα, υδραυλική ανάρτηση κ.τ.λ.


Ηλεκτρολογείο
Αποκατάσταση ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών βλαβών. τοποθετήσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εγκεφάλων, καθαρισμός και συντήρηση Air Condition.


Βελτιώσεις
Βελτιώσεις σε κινητήρες, εγκεφάλους, κιβώτια ταχυτήτων, αναρτήσεις, φρένα, εξατμίσεις, κ.τ.λ.


 

20.11.10
Το Νέο εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes & Smart στις Σέρρες. 2ο ΧΛΜ. Ν.Π.Ο. ΣΕΡΡΩΝ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

15.01.11
Στις ειδικές επετειακές εκδόσεις του Smart Fortwo είμαστε συνηθισμένοι… Αυτήν τη φορά η Smart παρουσιάζει μια ειδική έκδοση που ακούει στην κωδική ονομασία Edition Highstyle. Αυτή βασίζεται στην έκδοση Passion, έχουν επιλεχθεί όμως υλικά αναβαθμισμένης ποιότητας.

18.02.11
Ο νέος εξομοιωτής που χρησιμοποιεί η Mercedes για την εξέλιξη των οχημάτων της είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Η εταιρεία λέει ότι η εν λόγω δημιουργία είναι η πιο σύγχρονη στον αυτοκινητιστικό κόσμο, ενώ μερικές από τις τεχνικές προδιαγραφές της είναι:
η δυνατότητα κίνησης του κλωβού κατά 12 μέτρα εγκάρσια (εξομοιώνοντας έτσι την αλλαγή σε δύο λωρίδες), η ανάπτυξη της μέγιστης ταχύτητας των 36 χ.α.ω., η δυνατότητα απεικόνισης ρεαλιστικών συνθηκών κατά 360 μοίρες (κτίρια, φανάρια, κίνηση άλλων οχημάτων, πεζοί κ.λ.π.), και ο υπολογισμός κάθε κίνησης του οδηγού κατά 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

 

Σε Περίπτωση Ατυχήματος
Αν δεν ευθύνεστε για το ατύχυμα, αναλαμβάνουμε εμείς την επισκευή του αυτοκινήτου σας, όπως επίσης και το διακανονισμό αποζημίωσης μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.


Χρηματικός Διακανονισμός
Δεχόμαστε είτε μετρητά είτε οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.

 

Αρχική Σελίδα | Συνεργείο αυτοκινήτων | Επισκευή Service | Mercedes & Smart Σέρρες | Επικοινωνία | Sitemap
copyright © 2011 mercedes-serres.com - designed by john papazis